
Zarządzanie ogłoszeniami
Ukryj, edytuj lub usuń reklamy
- Help Center
- Sprzedaż
- Zarządzanie ogłoszeniami
- Ukryj, edytuj lub usuń reklamy
Ukryj, edytuj lub usuń reklamy
- Edytuj — zmień tytuł, opis, cenę lub zdjęcia w dowolnym momencie.
- Dezaktywuj (ukryj) — reklama nie jest już widoczna publicznie, ale pozostaje na Twoim koncie i możesz ją ponownie aktywować.
- Usuń — trwale usuwasz reklamę.
Wszystkie te opcje znajdziesz w Moich reklamach.