
Prywatność danych
Usuwanie wiadomości i rozmów
- Help Center
- Konto / ustawienia ogólne
- Prywatność danych
- Usuwanie wiadomości i rozmów
Usuwanie wiadomości i rozmów
Możesz zarządzać swoimi rozmowami w sekcji wiadomości. Pamiętaj, że w celu rozstrzygnięcia sporu niektóre dane transakcji mogą zostać zachowane zgodnie z wymogami prawa, nawet jeśli usuniesz rozmowę z interfejsu.