
Ładowanie ogłoszeń
Zapisz reklamę jako wersję roboczą
- Help Center
- Sprzedaż
- Ładowanie ogłoszeń
- Zapisz reklamę jako wersję roboczą
Zapisz reklamę jako wersję roboczą
Nie musisz kończyć całej reklamy od razu. Możesz zapisać ukończone prace jako projekt i wrócić do tego później — zdjęcia, opis i cena pozostaną zapisane. Reklama staje się widoczna dla innych użytkowników dopiero po jej opublikowaniu.