
Profil i ustawienia
Dezaktywuj swoje konto
- Help Center
- Konto / ustawienia ogólne
- Profil i ustawienia
- Dezaktywuj swoje konto
Dezaktywuj swoje konto
Możesz dezaktywować swoje konto w ustawieniach. Przed dezaktywacją upewnij się, że nie masz żadnych oczekujących zamówień (do wysyłki lub odbioru) ani środków do wypłaty w Danych finansowych. Jeśli potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z pomocą techniczną.